Sanni !

2011-01-21 @ 22:36:08 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Idag hade vi markarbete på ridningen och jag hade så klart sanni som jag har nästan varje gång!
Vi jobbade mycket med skänkelvikningar i både skritt och trav och hon var kanon fin! Verkligen jätte nöjd för en gångsskull!
Vi är en grupp på 8 personer som rider på fredagar vilket gör att vi övar på saker som vissa behöver träna på för dom har inte ridit så länge som vi andra, detta gör att gruppen är ganska så ojämn men eftersom vi har en så himla bra ridlärare så gör hon övningar som man kan göra svårare om kapaciteten hos ryttaren finns, vilket jag tycker är valdigt bra! På det sättet lär man sig även om gruppen ibland kan vara mer eller mindre ojämn.
Så idag fick vi rida med ett spö som man håller diagonalt över hästens mankam och man klämmer fast det med tummarna. Detta gör att man inte kan sänka handen eller få handen för brett isär, en väldigt bra övning som jag verkligen rekomenderar alla att göra någon gång ibland bara för att kolla så att man verkligen har en mjuk och stilla hand.
För övrigt så var sanni mycket fin i sin form idag och man kände verkligen hur kraften kom bakifrån och hur hon jobbade med sin rygg, jättekul! Hon gjorde även några kanon galoppfattningar från skritt då hon behöll formen in i fattningen och sedan galopperade i en lugn och samlad galopp!

Jag är jätte nöjd med dagens ridning och min ponny är verkligen Bäst!! ♥♥


Jag och Sanni i sommras, påväg till sommarbetet



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback