tävlings förberedelser

2011-02-02 @ 21:19:48 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Idag var jag först och hos flechen en snabbis, men eftersom det har töat här och sedan fryst på igen så är det rena isbanan överallt så det gick tyvärr inte att rida någonstans.. Men imorgon ska vi ta oss till ridhuset så att vi kan rida på riktigt, det var ju faktiskt ett tag sedan nu!
Sen åkte jag till Jfk och red Olala igen. Han var väldigt seg idag och ville inte alls gå framåt, men jaja nog om det!

Jag och Becka hjälptes även åt att göra iordning hästarna vi ska tävla på lördag lite så att de ser respektabla ut.
Vi började med att rycka manen på Boy, ponnyn jag tävlar! Eftersom han är väldigt känslig och inte allt tycker om när man ska rycka manen så måste vi alltid vara två, en som rycker och en som bremsar honom. Så vi hjälptes åt och han blev jätte fin! Men hans man har en tendens till att inte vilja ligga ner utan står istället rakt upp, så jag valde även att "toffsa" ner den för att få den så fin som möjligt inför lördag. Sedan ryckte vi även manen på Kuhs, ponnyn som Becka ska tävla. Han är väldigt mycket snällare och därför gick det mycket fortare och även hans man blev jätte bra!
På Fredag ska jag "toffsa" ner Boys man på nytt och kanske fläta den om jag hinner och orkar, eftersom han ska ha knoppar på lördag. Jag ska även tvätta av hans ben och hovar på fredag så att han ser så bra ut som möjligt på tävlingsdagen!


Bild på mig och Boy innan en Lokaltävling på hemma plan! Ursäkta min klädsel men de var väldigt kallt.


Kommentarer
Postat av: Sätilaryttaren Emma- Stolt varmblodsägare =)

sv; han ser verkligen inte ut som en travar! Tycker det är så tråkigt när folk ser ner på dem... Oavsett deras utbildningspunkt.. :(

2011-02-03 @ 17:27:45
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback