Ridskolecupen

2011-02-13 @ 23:46:36 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Idag var det dags för tävling igen men denna gången var det inte jag som skulle tävla utan jag skulle vara med och anordna tävlingen.
Det är nämligen ridskolecupen där 3 klubbar, bland dem vår klubb JFK, som åker till varandra och tävlar på varandras ridskolehästar i både hoppning och dressyr. Idag var det alltså dags hos oss och vi träffades i stallet klockan 14.00 för att samla ihop alla och berätta vilka hästar alla skulle rida. De ponnyer som var med i dressyren var Kuhs, Sunni, Boy, Bing och Gemet och det var även med en storhäst som heter Charles Dickens, och som kallas CD. JFK's ryttare var Anna och Malin och de red Sunni och Bing. Resultatet i dressyren för vår del var en delad andra plats för Anna och en tredje plats för Malin.

Sedan var det hoppning och de ponnyer som var med var Miro, DotCom, Lucky och Stampe tillsammans med två storhästar som heter Jantar och Foxy. Våra tävlande var Elvira och Tindra som red Stampe och Lucky. Vi hade bara en liten lätt bana och de tävlade LD - 10 och även här gick det hyffsat för oss. En tredjeplats för Tindra och en fjärdeplats för Elvira.

Örks ridklubb vann denna omgången av Ridskolecupen eftersom de kom etta i både hoppning och dressyr men JFK vann förra omgången så det blir spännande sista omgången som går på Vissmålen.

Linda på marken, Malin på Bing och Anna på Sanni, taggade inför dressyren.

Elvira på Stampe och Tindra på Lucky efter bådas fina hopprundor.


Kommentarer
Postat av: cajsa

sjukt fina bilder ! :)

2011-02-14 @ 09:36:06
URL: http://lifeofcajsa.blogg.se/
Postat av: Annie ♥

nu har vinnaren blivit utsedd :D

klicka på länken -->http://cherrycherriesbombom.blogg.se/2011/february/mandags-bloggen.html#comment för att se om det vart du som blev måndags bloggen , om det inte vart du som blev måndags bloggen får du en ny chans att bli onsdags bloggen :D

Glad alla hjärtans dag sötnos ♥

2011-02-14 @ 17:13:47
URL: http://cherrycherriesbombom.blogg.se/
Postat av: Tindra!

får jag låna bilden lite, om jag säger att det är din? (:

2011-07-25 @ 11:58:18
URL: http://oyeahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback