Dressyr debut!

2011-12-04 @ 17:16:54 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Idag var det ju som sagt min dressyr debut på dagen klubbhoppning. Har aldrig nånsin tävlat dressyr innan förutom på ridskolecupen och det är ju knappt äns dressyr! Även Boy precis som kuhs gick en klass innan jag skulle rida så var han stel som en pinne och grymt seg. Men jag hade massor av tid på mig att rida fram så jag satt och böjde honom fram och tillbaka massor och flyttade honom i skänkelvikningar tills han gav efter och tillslut släppte han igenom riktigt fint i skritten. Gjorde då lite samma sak i traven och när jag kände att han bar upp sig själv fint så över gick vi till galoppen. Där var han lite trög och inte helt allert men han var ju något trött.

Innan jag gick in på banan kändes han faktiskt väldigt fint och jag hade en kanon känsla där jag verkligen hittade flytet och Boy var eftergiven och fin! Inne på banan gick det väl inte riktigt lika fint men jag är ändå väldigt nöjd! Kände att jag fick med mig honom fint och han lyssnade bra även om han var något "matt" i galopperna. Annars var jag väldigt nöjd med min ritt då jag faktiskt kom ihåg hela banan och fick en härlig känsla!

Slutade faktiskt till och med riktigt bra för vår del! Vi lyckades skrapa ihop 66% och slutade på en andra plats i klassen! Tack vare vårt fina resultat och att vi var bäst av lektionsryttarna så ledde detta även till en seger i Klubbmästerskapet för ryttare på lektionsponny! Är väldigt nöjd och stolt över Boy som verkligen skötte sig jätte bra! Domaren sa även på prisutdelningen att jag hade sett väldigt trevligt ut och att jag red honom bra i varje steg så att han gjorde sitt bästa. Hon sa även att jag satt väldigt bra och hade mjuk och fin hand vilket var väldigt roligt att höra! :)

Sedan var de också ett vandringspris som skulle delas ut till den lektionsmästare som hade flest procent av ponny och storhästryttarna. Även det lyckades jag ta hem på något sätt, så det blev två pokaler och två rosetter att ta med hem :)

Duktiga Fina underbara Boy!♥




Jag och finaste Boy innan start :)

Fler bilder på mig och Boy kommer senare!


Kommentarer
Postat av: juliaa♥

Hur har söndagen varit ?:)

2011-12-04 @ 19:35:26
URL: http://juliaajohanssonlind.webblogg.se/
Postat av: julia

Ja, men menade om den hade varit bra !?

2011-12-04 @ 19:41:31
URL: http://juliaajohanssonlind.webblogg.se/
Postat av: juliaa-(hästblogg)

sv: men det var endå inte så jag menade, ääh struntsamma..

2011-12-04 @ 19:45:25
URL: http://juliaajohanssonlind.webblogg.se/
Postat av: emelie

Grattis Hanna :) !

2011-12-05 @ 08:08:35
URL: http://emelievilhelmsson.blogg.se/
Postat av: natalja och ridtravaren hillbilly (:

Åh va kul!! Stort grattis :D

2011-12-05 @ 22:26:24
URL: http://ltotheove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback