20 december

2011-12-21 @ 09:00:00 | Julkalendern 2011 | © DailyHorses 2013
Något blev fel igår så detta inlägget publicerades aldrig.
Bjuder på detta nu istället så får ni låtsas att det är 20 december för en stund!

Vinnaren i den första tävlingen i julkalendern är nu korad.
Man skulle skicka in ett minne man varit med om, i hästväg och vi har nu utsett en vinnare bland många fina bidrag. Och här är vinnaren:


Mitt härligaste minne som jag saknar mest är en vinterdag när jag var i stallet. Jag & min kompis Elsa skulle hämta våra sköthästar Teddy och Lolli. Båda är shettisar , Teddy var min sköthäst och Lolli var Elsas, vi skulle ta in dom för det var barnridning , men vi fick inte in dom först , det tog 40 minuter innan vi fick tag i dom , dom var jätte busiga och bara sprang runt runt o runt i hagen . Det var jätte kul , och livet var bara perfekt den dagen , när jag fick vara med Teddy , men denna sommaren 2011  , så åkte Teddy tillbaka till sin ägare , för ridskolan hade typ lånat honom för han fick inte plats hos sin ägare. Jag saknar honom sjukt mycket, och ska aldrig glömma dagarna jag fick med honom , han gjorde tillochmed så jag blev årets barnridningsledare , han gjorde så jag ville leda på barnridningen och jag ledde varje lördag, jag gjorde vad som helst bara jag fick vara nära honom . <3

På bilden är det Jag & Teddy och Elsa & Lolli , den dagen då dom inte ville komma in :)

/ Kajsa Skirhammar


Dessa små busponnyer stod på vår ridskola (Lolli är fortfarande kvar) så var det ett gulligt minne, som var väl värt att vinna! Grattis Kajsa, och Teddy!

Kommentarer
Postat av: Elsa

Nu såg jag den! :D

2011-12-21 @ 19:44:48
URL: http://ohjja.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Åh jag vann! :D

haha tack ! <3

2011-12-22 @ 20:18:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback