Tävlingen

2011-08-20 @ 22:17:35 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Boy var väldigt lugn på tävlingsplaten idag vilket var skönt i sig men han taggade inte igång helt heller.. Så det var både plus och minus.

I första klassen (LD 80cm) Var ha lite loj och blev lite lång och flack då jag inte fick ihop honom helt. Men han hoppade helt okej ändå och nollade även om jag gärna hade haft lite mer späst i honom och att han kortar upp sig lite mer och hänger ihop då han som det var nu inte lyssnade på mina förhållningar och var enbart lång och jobbig.

I lagklassen sedan gick allt verkligen helt åt pipsvängen. Jag red allt utom bra och de måste sett för jävligt ut då jag inte hade honom ihop. Han var ganska bra mellan skänklarna men han lyssnade väldigt illa på mina signaler och ville inte alls. Fick stop redan på trean då vi kom fel, nästa gång var han enbart dryg och tog chansen när jag lutade mig lite för mycket fram o la mig lite på mage.. Sedan blev jag riktigt arg på honom och då hoppade han. Sen hoppade han fyran utan problem men sen gick de inte längre.. Det var helt mitt fel då jag inte red ihop honom och han vägrade på femman också.. Det var de och jag var utesluten, kul jul.

Är inte den som skyller ifrån mig i vanliga fall för jag vet att jag red dåligt och tar på mig allt, om jag hade varit med mer och vart på honom hade han hoppat. Men med tanke på min tumme tror jag inte jag kunde gjort specielt mycket mer då jag som det är just nu inte ens kan röra den utan att det gör sjukt jävla ont.. Så det blir nog att åka till läkaren med den och hoppas att de inte är nått allvarligt fel på den. Men tills vidare blir det total vila ett tag framöver..


Två muppar efter första starten


Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Fin bild!

2011-08-20 @ 23:18:51
URL: http://dressageforlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback