Sen kväll!

2011-08-12 @ 23:22:00 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Har haft fullt upp hela dagen och kom inte hem från stallet förens för en liten stund sedan! När jag var klar på jfk åkte jag hem en sväng och åt och åkte sedan upp till nästa stall för att fixa iordning Zookie och Ulissa inför morgondagen!

Först tog vi ut dem och tränade lite på att springa med Ulissa medans Zookie travade efter. Det gick kanon bra och Zookie var inte de minsta halt utan visade upp sig till max och var riktigt fin! Så vi bestämde att vi skulle åka imorgon och gick in för att börja göra dem iordning.

Ulissas man trimmades till och knoppades, Svansen borstades ut och hela hon fick sig en genom körare med borstar pälsglans m.m. Hon blev riktigt snygg när hon var färdig!

Sedan var det Zookies tur.. Det gick väl kanske inte lika smidigt som Ulissas då hon inte ville stå still och tröttnade på oss väldigt fort! Men det var bara att hänga med i svängarna och hålla kvar i flätorna när hon for runt och vi löste det ganska bra faktiskt! Tillslut var båda två knoppade och välrycktade och mycket snygga inför morgon dagen!

Tyvärr är bildena lite mörka men har inte tid att redigera dem just nu :PDet var det de! Imorgon åker vi tidigt iväg mot föl championatet i Bratteborg! :DKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback