Rädda stallet!

2011-08-05 @ 23:05:23 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Efter lunch när vi skulle storstäda i köket så kommer en ridlärare upp och ber oss om akut hjälp! Det var så att en stor behållare full med 5 ton halmpellets hade gått igenom en bit i betonggolvet och höll på att välta. Den lutade mot en stor träpelare som håller upp taket på hela ridskolestallet och det knakade i trät för tyngden av behållaren!

Vi (jag, Hanna, Linda, Frida, Emma, Paulina, Angelica, Angelica, Veronica, Clas och Stina) var tvungna att tömma nästan alla boxar i storhäststallet (vi tömde kanske 20 boxar) med spån och några med torv och hällde ut det i några få boxar som fick bli överfyllda! Sedan fyllde vi de tomma boxarna med halmpelletsen för att få ut all pellets ur behållaren. Vi jobbade effektivt och intensivt i 2, 5 eller 3 timmar med att tömma boxar, springa med skottkärror till och från boxarna och så fort som möjligt tömma behållaren för att inte hela stallet skulle rasa ihop!

Sjukt stressigt, dammigt och jobbigt och nu kan man lugnt säga att vi har fått gymträning för ett halvår, men stallet står kvar precis som det ska! ;)

Smutsiga och trötta arbetare!
Jag, Frida, Hanna, Paulina, Angelica, Clas och Angelica!Kommentarer
Postat av: ylva

det är lite spännande med lagom stora katastrofer haha ;) fast läskigt om stallet hade gått sönder så klart :P

2011-08-05 @ 23:14:20
URL: http://ylvaaek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback