Min & Kuhs tävling

2011-08-21 @ 11:38:52 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Gårdagens tävling i Bratteborg skulle jag beskriva som ganska lyckad för min och Kuhs del! Första klassen (LD, 70 cm) så taggade både jag och han till ordentligt och när jag var med hela tiden, riktigt ramade in honom och drev på ordentligt så gick det som smort. Vi blev felfria och det var den första felfria ritten för mig på tävling ute, alltså inte på hemmaplan! Är riktigt stolt över min ponny och nöjd med min insats även om jag aldrig vunnit en stilhoppning med den ritten.. ;)

Andra klassen, som alltså var lagklassen, gick något sämre. Han hoppade fint första och andra hindret men andra hindret hoppades mot utgången, där en ponny just höll på att gå ut. Kuhs stack då iväg mot utgången och när jag fick stopp på honom så var jag tvungen att lägga en volt annars hade vi kraschat in i staketet.. Så där blev det 4 fel. Sedan gick nummer tre och fyra bra innan han hoppade åt sidan för en gubbe som satt utanför staketet. Jag tappade stigbyglarna men var så taggad att jag struntade i dem och red på femman även om det blev en usel väg. Femman, sexan och sjuan hoppade Kuhs bra på trots att jag inte hade några stigbyglar men till åttan blev jag okoncentrerad, litade för mycket på att Kuhs skulle hoppa och dessutom blev jag lite trött av att klamra mig fast på honom utan stigbyglar.. Där blev det ett stopp och alltså plus 8 fel (andra olydnad ger 8 fel, alltså nu hade jag 12 fel). Jag tog stigbyglarna igen och kom på åttan och nian där han hoppade fint!

Även om det inte gick så bra andra klassen så är jag riktigt nöjd med min tävlingsdag! Kuhs var jätte duktig och under andra klassen var det både mitt och Kuhs fel att det kanske inte gick superbra.
Detta var ju första tävlingen för denna terminen, efter sommarbetet så Kuhs är ju inte heller i jätte bra form, så förhoppningsvis blir det ännu bättre senare i höst! :)


Första klassen, jag och min finaste Kuhs! ♥


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jätte fiin blogg du har!

2011-08-21 @ 14:35:16
URL: http://alwayshorses.blogg.se/
Postat av: Lisa - Dressyrfokus.blogg.se

SV: Jassåå? På vilken sort häst har du handskar och inte då? :)

2011-08-21 @ 16:31:02
URL: http://dressyrfokus.blogg.se/
Postat av: Ryttartrion

SV: Ja det hade vi verkligen :) ett minne för livet!

2011-08-21 @ 16:42:17
URL: http://ryttartrion.blogg.se/
Postat av: Lisa - Dressyrfokus.blogg.se

SV: Då förstår jag :)

2011-08-21 @ 16:53:22
URL: http://dressyrfokus.blogg.se/
Postat av: Ida

Tacktack :)

2011-08-21 @ 18:19:46
URL: http://idahopalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback