Intervallträning

2011-08-11 @ 20:30:21 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Idag var det alltså konditionsträning som stod på schemat för mina små tävlingspollar på ridskolan. Vi har fårr order som galopp och trav intervaller så att de skulle få upp ett riktigt flås! Så vi tog den långa rundan och körde hårt hela vägen förutom nån kilomet i början och några i slutet.

Boy tyckte det var lite lagom jobbigt men blev inte svettig utan flåsade bara en hel del. Dock ville han aldrig sluta galoppera utan stretade imon så fort jag gjorde en förhållning. Men det var kul när han var så lycklig och nöjd med att verkligen få jobbba och sträcka ut ordentligt!

Sanni därimot tyckte det var mycket jobbigare och fick jobba hårdare för att orka med samma sträcka. Hon blev lite svettigare ovh flåsade rätt rejällt mot slutet. Men hon tyckte det var roligt och var pigg och glad hela turen även om hon tyckte det var jätte jobbigt :P Mot sista galoppbacken skrittade vi och när hon ville iväg gjorde jag en halvhalt och då började hon galoppera på stället i väntan på att jag skulle släppa henne. Hon är bara för söt lilla älskligen ♥♥


Fin pluttan♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback