Hoppträning - Sanni♥

2011-08-08 @ 21:09:55 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Näst på tur var ju självklart sötnosen Sanni!♥ Som ni kanske minns så hade hon lite problem innan sommaren då hon "dök" öven hindren och satte sig inte ordentligt på baken innan hon hoppade av. Idag märktes de knappast ingenting då hon hoppade bra från början till slut. Det var något skutt som blev lite sisådär men bara något enstaka.
Jag tror hon tyckte det var väldigt roligt att äntligen få jobba lite ordentligt för hon frustade nästan hela tränignen och var hela tiden pepp på vad vi skulle göra härnäst och lyssnade på min minsta vink.

Hon har verkligen börjat komma tillbaka till sitt vanliga jag och man märker en sådan enorm skillnad! Det märks på hela henne då hon är glad och possitiv och känner igen en när man kommer. Även markarbetet blir bättre när hon verkar tycka allt är mycket roligare. Idag var hon först lite stel i höger sidan och tyckte det var jätte jobbigt att ställa böja sig och flytta undan. Men när det väl släppte släppte allt och hon blev skit fin! Hon var även någorlunda fin i galoppen idag och verkade tycka det var roligt!

Men det bästa idag var faktiskt att hon hoppade så himla fint! Är så himla nöjd med hennes utveckling då hon just nu är kanon fin även om hon ser ut som en överfet julgris. Men vad gör det så länge hon är glad ♥♥

Väldigt nöjd med dagens pass, får hoppas att den goda formen håller i sig :D

Kommentarer
Postat av: Josäfin :>

Snygg header :D

2011-08-08 @ 22:24:06
URL: http://jossanamigo.blogg.se/
Postat av: Ronja

Haha taack du ;) Fin blogg btw :)

2011-08-09 @ 06:05:54
URL: http://rovardottiir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback