Gränna tävlingen

2011-08-15 @ 13:15:45 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Som ni kanske kommer ihåg så var jag ivög på tävling igår med Sanna och Flechen. Vi var i gränna vilket ligger ca 4 mil norr om jönköping. Det är en väldigt liten tävlingsplats men trotts det var det ganska många starter. Mesta dels var det unghästar som startade så det var inte så många med i de klasserna som Sanna startade i.

De hoppade två stycken 1 meter klasser då 90 är lite lågt för Fleche men 1.10 är han inte redo för än efter sommarbetet. Så en meter var helt perfekt för honom under omständigheterna.

Första klassen gick kanon bra och han hoppade super. Var med jätte bra med frambenen och hade gott om luft emellan. De dubbelnollade med en helt okej tid i andra fasen och slutade på tredje plats. Men som Sanna själv säger. Hellre rida snyggt och hamna på en lägre placering än att rida som en dåre och vinna :PNästa klass var Flechen inte helt med på noterna och gick inte fram helt av egen maskin så Sanna fick driva honom runt hela banan. Han hoppade inte lika bra utan släppte ner frambenen lite mer än i andra klassen. Men de tog sig runt hela grunden utan fel och nästan hela omhoppningen. I svängen till sista hindret fick de inte riktigt med sig Flechens yttersida vilken bidrog till att han snuddade vid planket vilket räckte för att de skulle ramla ner. Så de slutade på fyra fel, hade inte sista plankan ramlat hade de varit trea igen. Men vi vet ju att Flechen är bäst så vad gör en rosett? ;)

Det var vår dag, mer bilder kommer senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback