Funderingar

2011-08-24 @ 08:02:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Nu när jag börjat gymnasiet så kommer det självklart bli mer plugg (går natur/samhäll för er som inte hängt med så länge). Dock kommer jag inte ha jätte mycket inplanerat under dagarna som jag hade innan. Det ända jag har just nu är ridning på fredagar, US-möte någon dag i veckan och tävling vissa helger. Kommer antagligen lägga in en fiollektion i veckan också då jag och min kompis bestämt oss för att börja igen.

Själv känner jag att det blir för lite ridning för att jag ska utvecklas som jag vill. Tyvärr skulle jag inte hinna med att ha en till medryttarhäst (kommer bli endel uteritter på Skrållan detta året) eftersom jag trots allt kommer ha en hel del plugg, men skulle möjligen kunna klämma in ännu en ridlektion i veckan. Dock finns det inte så mycket platser kvar i grupperna som ligger lite högre upp på ponny, men jag får kolla lite mer med ridlärarna om det. Storhäst är kanske inte riktigt lämpligt för mig (jag är ju som ni vet inte särskillt lång..) men det skulle faktiskt vara roligt att testa på. Kanske bara för en termin?

Somsagt så har jag lite att fundera på för jag vill ju få in så mycket ridning jag kan!


Jag och min fina Kuhs! ♥
För att det är dethär jag verkligen verkligen brinner för!


Kommentarer
Postat av: Louise-hästblogg

Ja ridlektioner kan ju vara ett alterlnativ :) men känns som medryttare är både roligare och mer lärorikt då du kan ta lektioner med den hästen! man lär sig 100 ggr mer på en privatlektion med privathäst än ridskola! Kan säkert hitta någon medryttarhäst för 1 gång i veckan :) Lycka tilL!

2011-08-24 @ 16:45:08
URL: http://atlantico.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback