Extremt lång dag

2011-08-05 @ 23:22:32 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Första heldagen tillbaka för mig idag och den var väl kanske inte precis en lugn första dag..

Började dagen med att rida Sanni plutt vilket jag skriver mer om senare :) Sedan tog vi det lugnt till efter lunch, hjälpte barnen göra sig iordning för maskeradhoppningen genom att sprejja en av våra skimmlar med svarta fläckar så han blev en lilla gubben här och hjälpte barn måla ansiktsfärg med mera.
När jag sedan fick höra vad som hade hänt, (det becka skrivit nedan) sprang jag för att hjälpa till och började med att tömma kanske 4 boxar på spån. Sedan fick jag lösa av en annan tjej som stod och skottade halmpellets som inte kunde andas där pga allt jökla damm. Stod där så länge jag kunde och tillslut kom en ridlärare med ansiktsmasker så vi skulle kunna andas utan att få in massa skit i lugnorna. Fick även ett par skyddsglasögon för att skydda ögonen mot den tunga damm luften. Fortsatte skotta upp i skottkärror i ca 1,5 timmar innan det äntligen var slut. Då hade vi skottat ungefär 4 ton med pellets...

Efter det släppte vi t alla ponnysar i en av sommarhagarna en bra bit bort för att sedan äntligen få slappna av och sitta ner lite! Bestämmde mig sedan för att ta med Frida som ridhjälp bort till Flechen då jag skulle rida tå hästar. Frida fick rida Flechen och jag red Whitan. Mer om detta en annan gång!


Som ni kanske fattar har det vart en grym lång och jobbig dag men jag tycker vi skötte oss kanon allihopa!!


Världens finaste ponny får stå för bilden♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback