Lektionen

2011-04-01 @ 21:33:44 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Som jag skrev innan idag så fick jag ju min vilja igenom och vi hoppade en lite bana idag på lektionen. Självklart fick jag Sanni som jag ville eftersom hon inte längre hoppar så fint som har gjort utan "dyker" istället över hindren. Det gjorde hon även idag i början innan jag fick riktig koll på hennes bakben sedan hoppade hon väldigt fint och tog i bra med ryggen. Vi fick ett riktigt kanon hopp på en oxer där jag verkligen kände att hon hoppade med ryggen, så härligt!



Detta är banan som vi hoppade idag, inte jätte mycket men det går göra väldigt många övningar på dessa få hinder vilket är väldigt bra. Vi hoppade först räcket sedan oxern och efter det 5,5an. Enkel bana men som sagt så går det ju alltid att göra snävare svängar eller liknande för att höja svårighetsgraden.
Eftersom nivån i vår grupp numera är ganska ojämn så har vi tyvärr inte mycket till val annat än att hoppa lätta grejjer så att alla kan vara med.
Jag är iallafall nöjd med Sanni idag för hon skötte sig bra och hoppade fint på slutet! Dock ska jag inte rida henne nästa vecka antagligen för jag ska börja rida Boy lite mer igen. Varför kommer senare! Men jag vill inte att han ska börja stanna eller liknande för att många drar honom i munnen och inte låter honom hålla galoppen hela vägen fram till hindren. Snart är det dags för tävlingar och då ska han vara så fin som möjligt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

de beror inte bara på cajsa & anna.

Jag har hört att ni hade väldigt enkelt när rebecka isgren där med.

2011-04-03 @ 16:55:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback