Dagens markarbete

2011-04-29 @ 22:54:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Jag red Sune idag på markarbetet, som jag gör för det mesta (inga klagomål från min sida :p), men idag gick det verkligen inte bra.

Till en början knäckte han bara av nacken och jobbade ingenting med ryggen, vilket han brukar göra ibland, men bara en liten stund innan han förstår att det är allvar och att han ska jobba. Men idag ville han inte utan han var pigg och lyssnade inte alls på mig. Ridläraren hjälpte mig lite och han höjde ryggen lite men han var fortfarande spänd.
För att han inte skulle springa så mycket var jag tvungen att ta i honom mycket eftersom han inte lyssnade när man bara sjönk ner djupt i sadeln och sträckte på sig.
Han slappnade aldrig riktigt av och jag kände att jag hade tagit honom i munnen för hårt. Han reagerade så fort jag tog tag i tygeln med att spänna sig och vrida av och ann på huvudet.

Jag känner mig alldeles hemsk mot honom från idag. Usch usch usch...
Men som Hanna sa till mig efter lektionen, alla har sina dåliga dagar och det kan inte gå bra varje gång, så jag får lyssna på henne och hoppas på att mitt tålamod och min ridning är bättre nästa gång!


En annan gång jag red Sune på markarbetet, barbacka både idag och då.
Den gången gick han riktigt bra och var super mjuk, men idag blev allt bara pannkaka.


Ville ha med denna bilden också, på mig och min oftast ganska nerviga ponny. ^^


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!

2011-05-07 @ 15:59:13
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback