Hanna

2011-06-15 • 21:20:00 • Hanna
Mitt namn är Hanna och jag är 17 år och bor i Jönköping. Mitt största intresse är naturligtvis hästar och allt som har med dem att göra! Jag har ridit på ridskola sedan jag var 6 år och rider fortfarande där en gång i veckan.
När jag rider på ridskolan så rider jag i den bästa ponnygruppen där och vi är en hoppspecial vilket betyder att vi är mest inriktade på hoppningen. Men det jag gör på ridskolan är så mycket mer än att bara rida lektion. Jag är uppvuxen där och har näst intill bott där uppe i hela mitt liv och därför betyder det stället väldigt mycket för mig. Trotts att jag har en privat häst att rida på nu så kan jag inte släppa det stället eftersom jag har så himla starka band dit.

Jag hinner inte med så mycket mer än hästarna i mitt liv just nu men det gör inte så mycket då det är det som jag älskar att göra. Jag är i stallet nästan 7 dagar i veckan och rider och tar hand om en himla massa olika hästar.
Innan ridningen tog överhanden helt så spelade jag både handboll och fotboll i många år men nu på senare tid så har jag helt enkelt inte haft tid att göra båda sakerna.

Kommentarer
ida och alexandra:

Vad heter du i efter namn?

2012-07-07 @ 13:55:35

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback