Stressad

2012-09-18 @ 22:34:53 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
Börjat skjuta upp plugg igen, usch och fy inte bra! Jag känner mig sjukt stressad över allt vi har att göra, måste verkligen ta tag i allting nu och få det klart men då matar de på oss ännu mer att göra. Hade behövt ett lov varannan vecka!
 
Som Hanna sa så var Bull riktigt på hugget idag. Det var lerigt och slaskigt så det blev inte jättemycket galopp på galoppbanan utan vi stannade till lite på banan vid stockarna för att trimma lite. Det kändes verklingen inte bra utan han var pigg och spänd och då spände jag mig. När vi skulle galoppera efter det sedan på en liten extraslinga var han jättetaggad och galopperade på sniskan bakom Fleche. Så brukar han inte bete sig men min stress kanske smittade av sig på honom. Stannade i alla fall till vid ridbanan i stallet och red lite där i alla gångarter tills jag var nöjd. När han väl blev avslappnad där (och jag blev avslappnad) så kändes det riktigt bra. Måste träna på att få honom lika avslappnad i skogen nu så han kan vara lite lydig och lugn där med!
 
 
Nu efter det avslutet vi fick på banan plus pepp från Hanna känner jag mig ändå lite taggad att fortsätta kämpa med dressyren. Jag måste bara kunna slappna av själv och inte spänna mig utan hitta rätt ridning. Jag tycker det är svårt att rida Bull, han är speciell att rida och det är mycket att tänka på hela tiden. Glömmer man en bit så utnyttjar han det direkt. Men det kommer vara värt det i slutändan och jag kommer lära mig otroligt mycket på min lilla ponny, så nu kämpar vi på. Håll motivationen uppe, Rebecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback