Rolig förmiddag

2012-01-27 @ 14:29:01 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Nu är jag hemma efter att a varit ute på Stall Sjövik och ridit lite. Blev två hästar att rida idag, Wiran och hingsten Anton! Riktigt fina hästar båda två och båda var lite på tårna vilket alltid är roligt!

Anton skötte dig fint och var pigg och glad, riktigt fin häst som ger en himla fin känsla när man rider honom, riktigt kanon! Han gick bra nästan hela passet, stannade och studsade på stället lite ibland och småstegrade men det var bara att lugnt vänta tills han var klar och sedan rida vidare!
Wiran var också pigg och glad idag och riktigt fin att rida precis som alltid! Det är en riktig drömhäst det där. Jätte fin att rida på precis som alltid och herregud vilken känsla man får när man sitter på henne! Dock kom ett extremt oväntat bocksprång mitt i galoppen som jag inte alls var beredd på, riktigt nära att jag flög av där kan jag lova men jag satt kvar, hur vet jag inte dock :P Sen var hon jätte fin igen och inga fler dumheter :)


Fina Wiran och Erica!


Kommentarer
Postat av: Noomie

Alltså så gjorde/gör de precis som man inte ska göra... Synd att vissa inte har någon känsla för hästhantering.

Jag ledde honom väldigt löst, det enda krav jag hade på honom var att han skulle gå bakom mig. Och det gjorde han! Stannade och backade lite på vägen till hagen med och han var så duktig så. Och allt det med bara kroppsspråk, önskar att fler kunde hantera hästar så!

2012-01-27 @ 17:51:19
URL: http://lexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback