Ridning, ridning, ridning

2012-08-17 @ 10:02:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Som jag nämnde lite snabbt igår så är det fyra olika hästar som ska ridas idag. Tänkte dra lite snabbt vilka och vad som ska göras så ni kan hänga med i svängarna!
 
Bull: Såklart! Idag ska jag skritta en ganska lång sväng i skogen hade jag tänkt. Efter gårdagen kommer jag inte orka mycket mer än det och han är värd att få ta det lite lugnt idag!
 
Kuhs: Ska rida ut i skogen med Malene vilket kommer bli kul. Egentligen får han börja gå på böjt spår idag men känns onödigt att rida i ridhuset, det kommer han ju göra i mängder sedan. Så vi kör på en härlig uteritt!
 
Sune: Skritt är det som gäller, som vanligt. Enbart på hårt underlag så det är lite svårt att kunna variera ridvägarna. Igår var han dock väldigt duktig och gick först en sväng han aldrig gått innan, emellan två röda plastgrejer (ni vet sådana som ska spärra av vägen för bilar). Duktig ponny!
 
Ännu okänd ponny: Idag är det ju dags för första lektionen på ridskolan igen. Eftersom jag inte kan ha Sune eller Kuhs på lektionen så vet jag ännu inte vem jag ska ha. Ska bli roligt att se, hoppas nog på typ Zlatan. Gillar den ponnyn, han är cool och rolig att hoppa!
 
Min fina troll-ponny!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback