Dagen från morgon till kväll

2013-09-08 @ 20:34:53 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
Har fått mycket gjort idag och har haft saker att göra från morgon till kväll, men helt utan stress - så det ska vara! Började dagen tidigt med morgonfodring i stallet och sedan åkte jag hem och sov någon timme till. Därefter var jag en sväng på JFK och red på Tindras nya ponny som hade varit jobbig igår. Idag bråkade han bara lite i början och testade mig men när han insåg att det inte gick så blev han jättetrevlig. Fin ponny det där!
 
Var hemma och åt innan jag åkte iväg till mitt lilla extrajobb, och sedan till Bull för att rida ett pass på banan. Red barbacka (ska berätta mer om varför i ett senare inlägg hade jag tänkt) men det stoppade oss inte från att få ett riktigt bra och svettigt dressyrpass. Jobbade länge i skritten först, öppna och sluta i båda varven samt att rakrikta ordentligt, något man ofta glömmer. Traven var lite idélös och tråkig i början så tog galopp ganska tidigt och där var det desto roligare att jobba honom. Han var riktigt fin när jag fick fram honom ordentligt och nästan allt satt. Jobbade förvänd galopp, galoppombyten och 15 metersvolter i samlad galopp. Tänk att allt detta nu går att göra till och med barbacka trots att vi bara för ett halvår sedan knappt kunde rida i form i galoppen - det är först nu jag verkligen inser vilken utveckling vi gjort. Han var mycket finare i traven efter galoppen så jobbade vidare lite med öppnorna där innan jag nöjde mig efter en timmes långt pass på finaste ponnyn!
 
Nu har jag precis ätit grillat för sista gången i sommar och ska göra klart en bloggdesign och lite skolarbete innan jag går och lägger mig inför en helt ny vecka!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback