Hoppträning Sanni

2012-01-13 @ 21:05:49 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Idag var det lite hoppträning på finaste Sanni. Hon var riktigt fin på framridningen vilket hon inte vart på ett tag då hon vart stel och ovillig till att arbeta. Men idag var hon jätte fin från början och det kändes som om hon var riktigt nöjd med att få jobba igenom kroppen lite. Gjorde jätte fina skänkelvikningar för vänster skänkeln både i skritt och trav, lite jobbigare för höger med de var också helt okej.

När det sedan var dags för hoppning var hon riktigt taggad och tyckte det var jätte roligt! Hoppade en tre kombination på en långsida och hon tog den jätte fint till en början. När det blev lite högre tyckte hon dock att det blev jobbigt och bröt ut på hinder nummer 2 en gång. Men sen fick jag tillbaka henne igen och då hoppade hon även om hon tyckte det var jobbigt. Sista gången kom hon så himla perfekt in och tog den kanon bra! Riktig härlig känsla när han verkligen hoppar med ryggen och tar i och svävar i luften innan hon tar mark!

Det kan jag leva länge på, fina plutt ponnyn♥


Världens underbaraste ponny, älskar dig så♥

Film kommer eventuellt ikväll!


Kommentarer
Postat av: Moa Jonsson

sv; Ja, det finns ju så sjukt mycket att välja på också! Det låter precis som det gymnasiet jag funderar på att gå, mycket häst & lite läxor vilket är toppen! Det vore himla roligt att åka utomlands för att jobba med hopphästar! :)

2012-01-14 @ 15:29:15
URL: http://moajonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback