Att utmana ödet

2012-12-04 @ 21:25:18 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
Sånt ska man göra ibland men inte riktigt på det här sättet kanske, haha. Vi var nämligen iväg på hoppträning idag och trotsade vädret regält. Snö och halka, inte det bästa underlaget att göra transport på men mamma klarade det galant även om det tog dubbelt så lång tid att köra! ;) Vi klarade oss bra både dit och hem men detta blev första och sista gången i detta väder. Men man måste få lära sig av sina misstag! ;)
 
Träningen gick superbra tycker jag så det var värt vägen dit och hem. Framridningen halvbra kanske då jag själv måste räta på mig (surprise, haha), komma ner i sadeln bättre och slappna av i axlarna. Har svårt med alla de delarna så där måste jag träna, träna, träna. Hoppningen gick urbra. Vi hoppade lite kombination och studs och så där och även om vi fick några få stopp - där var det antingen jag eller han som fegade när det blev högre - så flöt det på riktigt bra när det stämde. Känslan av att flyga över en oxer på 110 utan problem är rätt go'! ♥
 
 
Hanna filmade lite med sin mobil (min ville inte riktigt samarbeta) så kommer en kort film imorgon! :)
 

Kommentarer
Postat av: Lowa

Hej, tänkte bara höra om ni säljer eller gör gratis designer? Jag har nyss köpt en ponny och min bloggkompis kommer komma tillbaka till bloggen så vi vill gärna ha en ny fräsch design. Ni kan ju höra av er :)

2012-12-04 @ 21:48:35
URL: http://allroundhastarna.blogg.se
Postat av: Elin

Kul att det gick bra!:D

2012-12-05 @ 18:17:33
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback