Stall och plugg

2013-05-29 @ 19:05:26 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
Kom nyligen hem från stallet och ska strax plugga gärnet eftersom jag har en stor uppsats som ska in imorgon samt ett prov på fredag. Därav den usla uppdateringen, men stanna kvar för från och med i helgen lägger jag i en växel till för bloggen och då blir det uppdatering av kvalité igen!
 
Igår fick Bull en uteritt tillsammans med bästa Hanna och Bonny och idag blev det en timmes svettigt dressyrpass på banan. Började med lite serpentinbågar och stora volter i skritt och trav innan jag la upp stigbyglarna och jobbade med skänkelvikningar på diagonalen. Han blev lite mjukare i sidorna av skänkelvikningarna men jag fick kämpa ihjäl mig för att få med de där bakbenen. Sedan kom Hanna och hjälpte mig i trav och galopp och han blev riktigt fin i traven stundtals (när jag red med ben och sits och mage, vilket var satans jobbigt) och faktiskt ganska bra i galopperna också med Hannas tips och tillsägelser. Det är skitbra att kunna få den hjälpen verkligen och när jag red ordentligt så blev han jättefin och även låg i formen då och då. Är jättenöjd med passet!
 
Nu ska jag skriva en landanalys på tio sidor med träningsvärk som redan börjar komma. Ha en fin kväll allesammans, vi hörs imorgon!
 
Känner att jag behöver lite nya ridbilder snart, får fixa det nästa vecka eller i helgen! :)

Kommentarer
Postat av: Henny Vinlöf - blogg om tävlingshästar på olika nivåer!

SV: ja de är lite förstora för mig också tyvärr :(
så tycker det är bättre de får vandra vidare så får jag köpa mig ett par nya istället =)

2013-05-29 @ 21:52:49
URL: http://hennyvinlof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback