Bull 16/5

2013-05-17 @ 16:02:00 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
Red på banan igår på en ganska motvillig Bull. Till en början ville han inte alls, men jobbade lite med att få in höger bakben som han alltid envisas med att sticka ut. När jag väl fick in det var han faktiskt ganska fin i höger i både trav och galopp (!) men sen sa han att det räckte och så började han streta emot igen. Hanna kom och hjälpte mig lite i traven i båda varven mot slutet och påminde mig om saker som jag lätt glömmer själv (stilla i handen, sträcka på mig osv.). Var superbra verkligen och vissa stunder släppte han pyttelite men sen stretade han emot igen och ville inte bli så låg och fin som jag vill ha honom. Skrittade av honom länge tillsammans med Hanna och Bonny till sjön som ligger i närheten. Mysigt!
 
Är inte jättenöjd med passet precis, jag red inte så bra förrän Hanna skällde lite på mig (hehe) och han ville inte släppa igenom. Får nog snart bli ett pass med gramanen faktiskt även om jag inte tycker om det. Jag vet i alla fall att jag kämpade på bra igår för idag har jag träningsvärk i hela ryggen och magen. ;)
 
Visst var han fin i sitt remontträns förresten. Tycker det är himla fint och underskattat! :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

jag håller med! Alla säger att det är fult men kan inte se det fula i det faktiskt :)

2013-05-17 @ 20:37:17
Postat av: Sara

sv: haha, om du tycker det är jobbigt med pälsglans på händerna ska du inte testa sådan utredningsgel som man kletar på med händerna, det sätter sig om något!
Men nej, tycker inte det är särskilt jobbigt, om inte annat är det ju bara att tvätta händerna ordentligt? ;)
Men pälsglans får man väl ändå inte på händerna?...

2013-05-18 @ 02:33:20
URL: http://carlssonpataket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback