Min ridning

2013-01-03 @ 11:33:00 | Rebecka • Åsikter | © DailyHorses 2013
Häromdagen tog jag ju upp mina styrkor och svagheter rent generellt men tänkte att det kanske kunde vara intressant om jag tog upp några inom ridningen också såhär på en hästblogg som detta faktiskt är.
 
Svagheter:
- Har svårt att sträcka på mig och bli rak i ryggen och samtidigt ha en bra balans och lagom mjuk hand. Sådant med att koordinera sig är inte riktigt min grej! ;) Men jag tränar på det och nu under 2013 så ska min sits bli snyggare än någonsin. Yesbox, det är ett nyårslöfte!
- Jag spänner mig ibland när någon kollar på eller i alla fall såfort det kommer upp en filmkamera när jag rider dressyr. I hoppningen är det lugnt men i dressyren, usch. Det har väl lite att göra med mitt dåliga självförtroende tror jag.
 
Styrkor:
- Jag tar lätt åt mig vad tränaren säger, lyssnar och försöker göra allting så som de säger. Det gör att såfort jag har någon som säger åt mig vad jag ska göra så går det grymt mycket bättre.
- Jag har ganska lätt för att anpassa mig efter nya hästar, vilket jag har fått från att ha ridit så länge på ridskola. Det tycker jag är en jättebra egenskap och det är något jag ska ta tillvara på.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback