Ge aldrig upp

2013-01-25 @ 12:44:00 | Hanna • Åsikter | © DailyHorses 2013
Jag tror att ett utav de allra största stegen mot framgång är att verkligen aldrig, och då menar jag verkligen aldrig, ge upp! Enligt egna erfarenheter vet jag att med en riktigt grym envishet så kan man komma så grymt mycket längre än vad man trodde från början!
 
Jag som person är väldigt envis och jag ger mig näst intill aldrig när jag väl har bestämt mig för någonting. Det kan vara både i vardagen som med en uppgift i skolan eller en övning när jag rider. Lika så kan det vara drömmar och visioner inför framtiden. Jag ger mig inte förens det är perfekt och exakt så som jag tänkt mig från början. Vissa saker kommer att ta hela livet men jag kommer heller aldrig att ge upp dem utan fortsätta att jobba mot dem så länge jag bara kan och på så sätt hela tiden komma lite närmare slutmålet.
 
Många anser att detta ibland kan vara en dålig egenskap, att man gör sig själv  besviken när man inte lyckas eller att man istället blir tjurskallig när det inte går som an tänkt sig. Men jag tycker verkligen inte att detta hänger ihop över huvudtaget! Jag tror på att om man vill en viss sak tillräckligt mycket och siktar högt som sjutton så kommer man alltid att komma lite längre än vad någon tidigare trott. Jag tycker inte heller att tjurskalligheten har någonting med envisheten och målmedvetenheten att göra, det är en helt annan fråga om hur man är som person om man blir tjurskallig eller inte. Och det kanske man kan bli på vägen, men fortsätter man att jobba sig igenom det, vilket jag tror alla kan, så kommer man tillslut att komma ut med bättre resultat än man räknat med.
 
När jag skrev mitt personliga brev till min värdfamilj på Irland tyckte många att jag skulle ta bort meningen där jag beskrev mig själv som en envis person som inte gav upp förens jag lyckats med mina uppgifter. Det slutade i en hel del långa disskusioner där de tyckte att det lät och kunde uppfattas negativt. Men jag själv kan faktiskt inte se någonting negativt alls med det om jag ska bara helt ärlig. Jag ser det som en bra egenskap, inte en negativ.
 
Detta tror jag är någonting som många faktiskt borde tänka igenom. För jag vet att många som sitter och rider som säger att "det här går inte" eller " jag klarar inte det här". Men jag tror verkligen inte på det. Jag tror att alla kan om dom bara vill tillräckligt mycket och är tillrävkligt envisa istället för att ge sig.
 
"Sikta mot Stjärnorna så når du alltid minst till trädtopparna"
 
Detta citat har jag alltid med mig i bakhuvudet, även om jag inte säger mina mål och visioner högt eller inför andra så har jag dem alltid själv med mig. Med högsta sannorlighet kommer jag aldrig att komma så långt. Men genom att ha satt målet, och kämpa mot det varje dag, vara envis och aldrig ge upp, så kanske det en dag kan bli vekrlighet!
 
Såg denna bilden på facebook häromdagen och tyckte att den var så himla bra. Fast man tillbörjan tror att det är helt omöjligt, men när man väl är en bit på vägen upptäcker man att det kanske kan gå. Och när man väl har bestämt sig så tror jag att det bara är envisheten och viljan som sätter stopp!
 
 

Kommentarer
Postat av: -

Där ser du. Du vet det själv Hanna, ge inte upp nu. Även om det känns som att olyckan var slutet på allting, kan det vara början på något nytt. Kolla själv bilden här ovanför. Den beskriver ganska bra det läge du är i just nu tycker jag. Sorg gör ont. Sorg tar tid. Så låt det ta den tid det kräver. Men GE ALDRIG UPP, aldrig nånsin.

2013-01-29 @ 23:33:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback