Rebecka, vad tycker du om...

2013-08-20 @ 18:22:29 | Rebecka • Åsikter | © DailyHorses 2013
... "ponnymammor" på tävling?
De åsikter andra verkar ha mot så kallade ponnymammor är ofta väldigt negativa. De skriker på sina barn hit och snackar skit dit. Men är de verkligen sådär dåliga? Varför lyfts aldrig de där gulliga och stöttande ponnymammorna upp? Jag kan lova att det finns många fler mammor (och pappor för den delen) som följer med sina barn på tävling för att hejja på, gratta om det går bra och stötta om det går dåligt. Och barn som behöver hjälpen på framhoppningen och får de av sina föräldrar, ska de då kallas bortskämda? Nä, skärp er. Hejja gulliga och stöttande ponnymammor och ponnypappor! :)
 
... näthat?
Omoget. Så otroligt omoget och korkat. Har du tid att skriva elaka grejer till någon annan av avundsjuka eller andra orsaker så borde du kanske ta tag i ditt liv och göra något vettigt. I längden mår man inte bra av att trycka ner andra och jag lovar dig - ditt liv blir inte bättre för att du förstör någon annans!
 
... hästkött i mat?
Denna skandalen alltså. Det är ganska roligt att se hur alla blir så upprörda faktiskt. Själv känner jag "häst som ko, eller lamm eller varför inte söta små gulliga kycklingar?". Jag skulle kanske inte beställa eller köpa hem hästkött om jag visste att det var det men jag har inte heller några problem med att jag mycket möjligt har ätit det. Folk får ångest och det är en jävla hysteri, men ärligt talat så är det lika illa för andra djur också. Det jag tycker är skandal är att man inte kan veta vad det är för något man äter. Det kan finnas sjukdomar eller annat farligt i djuren (både hästar som kor) och det stoppar vi i oss utan att egentligen veta vad det är eller vart det kommer ifrån.
 
... bloggar i allmänhet?
Häftigt tycker jag, att man kan få denna möjligheten att sprida åsikter och dela med sig av sina liv. Så länge bloggen sköts på rätt sätt så kan den öppna många nya dörrar, antingen inom dig själv och din personlighet eller för framtiden - både om bloggen läses av många tusen personer eller bara dina närmsta vänner!
 
 
Fortsätt meningen "Rebecka, vad tycker du om..." så ger jag er min åsikt i ett senare inlägg, med länk till er blogg om ni har en!

Kommentarer
Postat av: JennyM

Sv: Tack så hemskt mycket :)

2013-08-21 @ 03:50:49
URL: http://jmdressyr.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback