Flytt

2012-09-15 @ 19:30:11 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
För er som inte hajjat ännu så har jag flyttat Bull till samma stall som Fleche står i så nu är "blogg-hästarna" även boxgrannar, haggrannar och uterittskompisar! Det kommer bli superbra tror jag, det är ett himla mysigt stall med trevliga människor och Bull verkade trivas bra redan idag, både i boxen och i den stora hagen han fått.
 
Det är varken nytt för mig eller Bull faktiskt. Jag har ju varit där många gånger med Hanna tidigare och känner till stället och människorna väl och vet att det är ett bra ställe. Bull har faktiskt stått där innan, för sex år sedan när han kom från Holland så hade den första ägaren honom där innan han såldes vidare ett halvår senare till henne jag köpte honom av. Nu är han alltså tillbaka på samma ställe som för 5/6 år sedan, världen är liten.. ;)
 
 
Och som Hanna sa så red vi ut en lång runda och klättrade idag. Mysig uteritt och Bull fick kämpa på bra. Vi kommer klättra regelbundet för att få upp styrkan på honom, vilket vi inte haft chansen till att göra i det förra stallet. Detta stall är även väldigt mycket närmare så det går lätt att cykla hemifrån!

Kommentarer
Postat av: -> SAAANDIS.BLOGG.SE <-

hejhej allt bra?

2012-09-16 @ 10:07:33
URL: http://saaandis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback