Snabbvisit hemma

2012-10-31 @ 16:47:41 | Gemensamt • Allmänt | © DailyHorses 2013
Kom hem för en stund sedan och är snart påväg ut igen. Dags att åka upp till Flechen och fixa stallet innan det är dags att packa in honom och utrustning och åka och träna!
 
Dagen har vart sjukt bra, precis som det alltid är när man spenderar den på Sjövik. Trotts att jag försova mig (klantigast någonsin!) så har vi hunnit med allt vi skulle idag faktiskt! Ändrade dock planerna och hoppar imorgon istället för idag. Bonny fick småhoppa lite hinder på ca 70cm någonting mest för att känna att på det. Jobbade med det som vi fick med oss från Svanteträningen. Hitta framåtlägena utan att det får gå snabbare efter hindret för det. När jag väl red för det och såg framåt lägena gick det kanoners, Bonny är ju bara bäst :) ♥
 
Trimmade även hingsten Anton och det gick prima, han var lite hingstlat men när jag väl fick fram honom ordentligt tycker jag att han blev riktigt fin. Sjukt svårt att rida hästar som inte har någon egen motor och som inte vill framåt! Men så fort vi hittade framåtbjudningen så gick det prima. Han är ju så grymt snygg den där hästen ;)
 
Gammal bild på mig och Anton! ♥
 

Kommentarer
Postat av: Esther

Fin blogg :)

2012-10-31 @ 19:07:11
URL: http://estherjarvling.blogg.se
Postat av: Elin

Fin häst!:D

2012-11-02 @ 11:00:30
URL: http://Slowmotionphoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback