Mörka kvällar

2012-10-31 @ 12:48:00 | Hanna • Vardag | © DailyHorses 2013
Nu när vi ställt om klockan till vintertid (Ja jag täntke skriva antingen fram eller tillbaka men har ingen aning om hur man ska ställa om klockan då min iphone tack och lov fixar det själv ;) ) så blir det mörkt redan på eftermiddagen och innan man hinner upp till stallet efter skolan så är det redan kolsvart. Usch vad jag hatar mörkra vintrar!
 
Många som har hästar på anläggnignar fastnar såhär års i ridhusen dag efter dag utan förändring vilket jag tycker blir både långtråkigt för ryttare och häst i lägnden. Tack gode gud att jag inte har nått ridhus då jag antagligen också hade fastnat där då. Visst är det jättebra för dem som har ridhus som kan använda dem när det är mörkt och kallt ute. Men jag är faktiskt glad att jag itne har någonting och på så sätt tvingas att rida ute och ha en omväxlande ridning både för mig och hästen. Flechen hade dött av tristess om jag bara harvade ridhus varje dag. Han vill komma ut och få miljöomväxlingar för att må som bäst.
 
Så när alla andra harvar runt i ridhusen så tar vi på oss alla reflexer vi hittar, ben reflexer, reflextäcke och reflexväst och en pannlampa på det och ger oss ut i mörkret. Flechen ser ju nästan lika bra i mörker så varför skulle det hindra oss från att rida ut bara för att det är mörkt? ;) Har ridit mängder i mörka skogar utan att se ett smack men det har gått fint. Det är faktiskt riktigt mysigt!
 
Så jag tycker faktsikt att alla ska ta sig i kragen och passa på att rida ut nu även om det är mörkt för snart kommer is och halka och då blir det mycket svårare att hitta på ställen att rida på. Så passa på nu, på med reflexer och pannlampa och ge er ut ;) Ni behöver inte vara oroliga för att någon ska se er, för ni kommer inte att möta några andra ryttare. Tro mig! Under alla de gånger jag och Becca har ridit ut i mörkret ihop under de senaste 3 åren så har vi aldrig mött ett enda ekipage ;)
 

Inför uteritten igårkväll!

Kommentarer
Postat av: Emilia Model

Hej, fin blogg! Jag har nu återvänt till bloggen efter månader och nu har du chansen och kika in och ställa din frågor! Kram / Model

2012-10-31 @ 13:02:00
URL: http://model.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback