Efter ponnytiden

2012-10-17 @ 15:01:45 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Många har undrat vad jag kommer att göra och hur det kommer att bli för mig nu när jag i årskiftet blir för gammal för att rida och tävla ponny. En av dessa är Malinda som kommenterade följande:
 
 Eftersom denna terminen är din sista på ponny, kommer du att vara kvar någonting på JFK efter det? T.ex hälsa på Sanni och rida henne någon gång ibland? :/
 
Att min tid på ponny är slut nu känns väldigt väldigt ledsamt måste jag säga. Jag har haft grymt roligt med de ponnysar jag ridit och vi har utvecklats och skapat väldigt starka band till varandra. Det kommer att vara väldigt jobbigt att lämna ponnyerna även om det kommer att bli lättare nu då jag har både Bonny och Flechen som kommer att ta över mer och mer. Men självklart kommer jag att sakna ponnyerna jättemycket. Dom är en stor del av mig och mitt liv och jag kommer nog aldrig kunna släppa dom helt och hållet även om jag inte längre kommer få rida dem varje vecka eller tävla på dem något mer.
 
Och angående om jag kommer att vara kvar på jfk, nej det kommer jag inte att vara efter jag slutat på ponny. Jag har valt att inte gå över till att rida storhäst på jfk då det inte ger mig hälften så mycket som det gör att rida på Flechen och Bonny. Då är det mycket bättre att lägga de pengarna på träningar med dem istället och på så sätt hela tiden utvecklas.
 
Men som ni vet, jfk har varit mitt andra hem i 12 år nu. Hur gärna jag än kanske vill lämna det bakom mig så kommer det aldrig att gå fullt ut. Även om jag inte vill det så har jag en stor del av mitt hjärta där och framförallt med hästarna.
Jag kommer ta varje chans jag får att få rida på både och Sanni och Boy så mycket jag bara kan då jag kommer att sakna dem så enormt mycket! Dom är de bästa ponnysarna i mitt liv och jag kan inte tänka mig ett liv helt utan dem.
 
Däremot kommer Flechen och Bonny att få mer tid och jag kommer fortsätta att utvecklas som ryttare något enormt på dem. Det kommer att bli jättetråkigt att lämna dem helt men det öppnar också dörrar för min framtid. Det kommer att bli galet kul att få lägga all min tid på de hästar jag verkligen ska satsa på så jag tror det kommer att bli jättebra även om jag kommer att sakna ponnytiden! :)
 
 
Bara tanken på ett avsked gör ont i mig, dom är så enormt viktiga för mig♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback