Vecka 47

2012-11-19 @ 14:48:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Måndag: Studiedag som jag sa och i eftermiddag ska Bull få komma ut i skogen. Kvällen tillbringas i bio-salongen och förhoppningsvis med en väääldigt bra film!
Tisdag: Har en lugn dag i skolan med någon sorts temadag på förmiddagen. På kvällen blir det hoppträning!
Onsdag: Vanlig skoldag, sedan lätt trim på banan eller uteritt.
Torsdag: Ledig efter lunch men sedan blir det lite oklart vad jag hittar på. Förhoppningsvis går det att lösa så jag kan träna för Veronica innan ridskolan börjar istället för efter men vi får se. Ska i alla fall vara med på en teorilektion på ridskolan, för Erica.
Fredag: Ledig efter lunch igen och sedan utvecklingssamtal. Ingen ridning på ridskolan eftersom ridlärarna är i Globen men Bull ska ridas, får se vad vi hittar på!
Lördag & Söndag: Jag ska till min syster i Skåne och Frida och Hanna rider Bull!
 
Ännu lite oklart hur det blir torsdag och fredag men det tar vi då! Lugn vecka hur som helst men kommer ta den extra tiden och passa på att börja plugga inför slutproven i matte och fysik. Låter inte speciellt lockande men tyvärr ett måste och om jag skriver det här kanske jag inte kan smita undan det genom att "glömma".. ;)
 
Älskade ponny!

Kommentarer
Postat av: Emilia

Vad fin häst och träns, hehe. Vart kommer det ifrån? :)

Svar: Ja tycker också det är grymt snyggt, behöver en liten puts bara hehe... ;) jag fick det med min ponny men tror förra ägaren köpte det på Charlies häst och hund. Det är ett dyon-träns så lädret är mjukt och fint! :)
dailyhorses.blogg.se

2012-11-19 @ 18:27:08
URL: http://sydryttarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback