Träns-mani

2012-05-15 @ 12:49:00 | Rebecka • Utrustning | © DailyHorses 2013
Har blivit helt tokig i att kolla runt på nätet efter träns. Jag har detta tränset på Bull som jag fick med i köpet, vilket jag själv tycker är ett av de snyggaste tränsen som finns (vad egoistiskt det där lät, haha). Dessutom har jag ju ett billigt från Hööks för att kunna byta mellan bett smidigt! Nu har jag alltså fastnat för lite andra, främst från Dyon, så tänkte visa er lite!

Jag tycker att träns med remontnosgrimma är otroligt snyggt på vissa hästar. Här finns ett som jag tror hade suttit superfint på till exempel Kuhs men hade sett helt dumt ut på Sune. Något annat jag tycker är grymt snyggt är tunna träns med pullarnosgrimma. Här är ett exempel eller här som är en lite billigare modell. Dessa däremot hade varit otroligt gulligt på Sune.

Något kanske lite konstigare är att jag tycker det är JÄTTESNYGGT med dressyrträns. Har kärat ner mig ordentligt i hyffsat tunna dressyrträns med en regäl bred aschennosgrimma. Mumma! Här är ett jag gärna hade haft på Bull (haha, vi som är ett hoppekipage och har flatback sadel).

Bulls Dyon-träns!

Börjar gilla att kolla på den "vanliga" utrustningen som träns och stövlar. Annars blir det ju oftast schabrak och ridkläder men här börjar jag kära ner mig i läderutrustning. Dumt att det ska vara så dyrt!

Kommentarer
Postat av: RebeccaV-allroundhasten

Gillar också dressyrträns! Dock är jag inte så förtjust i tunna remmar utan vill ha den " vanliga" tjockleken och en kanske 3 cm bred nosgrimma ;)

2012-05-15 @ 19:13:22
URL: http://allroundhasten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback