Skolmästerskap

2012-05-22 @ 12:35:19 | Hanna • Vardag | © DailyHorses 2013
Igår hade vi skolmästerskap i hoppning. Men eftersom jag ej får rida ponny i skolan längre var jag tvungen att ha en storhäst som heter Tristan som jag aldrig hoppat tidigare.. Inte det optimala när det är stilhoppning eftersom alla andra fick rida antignen sina egna eller hästar de hoppat en del förut. Men skrattar bäst som skrattar sist!

Tristan var iallafall trevlig att hoppa. Hade lite svårt att hitta rätt galopp till en början men det gick bättre mot slutet. Jag var heller inte bered på att han skulle hoppa så himla mycket som han gjorde på de små hindren så jag gav honom inte tillräckligt med eftergift i alla lägen. Men jag tyckte han skötte sig väldigt bra med tanke på att det var första gången jag hoppade honom. Vi var felfria och stilpoängen var helt okej även om jag vet att jag kan bättre än så!

Tror detta resultatet ska läggas ihop med dressyren sedan så vi får en skolmästare. Är inte riktigt säker på att det är så det ska gå till. Men jag lovar att medela resultat så fort vi vet ;)



Tristan -99
Imp. Holland
Paradiesvogel-Coriograf B


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback