Tidig morgon

2012-03-24 @ 09:43:27 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Har redan varit iväg i stallet och släppt ut alla hästarna nu på morgonen. Var helt otroligt jobbigt att kliva upp ur sängen i morse men nu känner jag mig iallafall lite piggare. Kan vara ganska skönt när man väl är uppe men kanske inte när man gick och la sig vid 1 i natt..

Senare åker jag ner till stan med mamma (mysigt värre) och kanske kan få henne att svänga förbi Charlies. Man kan alltid hitta något nytt där, men vi får se hur det blir. När jag kommer hem ska jag börja kolla igenom dressyrprogramet inför imorgon (liiiiite sent kanske) men det är faktiskt samma som förra gången så det ska nog sitta någonstans i bakhuvudet. Bästa tipset jag fått av er från första gången jag tävlade dressyr förra terminen var att lära in programet genom att kolla på filmer där andra rider dem. Nu kan jag ju till och med kolla igenom min film från förra gången. Det ska nog gå bra!


Kommentarer
Postat av: Ryttarskvaller- En snäll skvallerblogg!

Fin header o blogg :D



Härlig blogg, gillar headern :D



Om ni vill så får ni gärna skicka in tips, skvaller, idéer, failbilder, bilder , outfits (på dig o hästen) till våran mejl och ni får en läänk! :D



Kram ryttarskvaaller!

2012-03-24 @ 10:23:50
URL: http://ryttarskvaaller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback