Olika discipliner

2012-03-20 @ 15:25:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Jag har fått testa på ganska många olika discipliner inom ridsporten, vilket jag verkligen uppskattar. Tycker det är viktigt att variera lite och hitta vad man verkligen tycker bäst om.

När jag var liten så var jag med i en gymkhana-grupp på ridskolan där vi tränade lite gymkhana grenar lite mer på allvar. Jag hade då vår lilla shettis Lolli på ridskolan (bara tänk er hur länge sedan detta var då) och vi hade verkligen jätteroligt.
Självklart har jag testat på islandshästridning både på turridning och på en ponny som ägs av en av mammas kompisar. Något som är värt att testa på och islandshästar är verkligen otroligt söta.

Shettisen Lolli.

Inför förra årets luciashow tränade vi voltige på vår ridskoleponny Mutje. Det var riktigt roligt och fastnade verkligen för det. Det är ingenting jag skulle satsa på (jag är verkligen inte särskillt smidig eller vig) men på denna nivån var det superroligt. Detta kommer det ju också bli mer av någon gång i maj så nu ska vi snart börja träna för fullt igen.
Som ni vet så tävlar jag lite klubbdressyr ibland vilket också uppskattas. Det är bra att få lite kritik och vad man ska förbättra och det är en bra upplevelse att få tävla lite dressyr också.

Första voltigeträningen i somras.

Sist men inte minst hoppningen. Det är där jag lägger allt krut och det är i den disciplin som jag satsar. Har alltid tyckt att hoppningen är det absolut roligaste och så kommer det nog förbli. Längtar tills vi ska åka iväg på lokala nu i vår och jag känner mig riktig taggad!

Kommentarer
Postat av: Sara

Heej!

Bloglovin' byte?

Kram!

2012-03-20 @ 17:09:13
URL: http://ponnypollarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback