Nya tag

2012-07-23 @ 07:38:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Humöret levde rövare igår kväll så stängde in mig och lyssnade på bra musik en stund och struntade i bloggen. Nu är det iallafall dags för jobb igen men tänkte berätta lite om gårdagen först!
 
Vi hämtade ju hem ponnyerna från deras sommarbete igår genom att skritta dem barbacka genom skogen. Hur mysigt som helst! Jag tog ponnyn Bronx, en supergullig, pigg liten c-ponny (eventuellt stor b-ponny) som jag ridit många gånger i mina dar. ;) Sedan var det dags för lite städning och matlagning och sedan på eftermiddagen skrittade jag en sväng på storhästen Jantar och sedan på fjordkorsningen Lilleman. De ska ju sättas igång lite lugnt nu så det var det som gällde.
 
Bull fick sig en uteritt han också. Red ut en sväng till en galoppbana nära och tränade lite galoppintervaller. Började lugnt och sansat men lugn och kontrollerad galopp men sista gången gasade jag på lite så han fick sträcka ut. Hur härligt som helst. Det är bra träning för honom, att gå fram när jag ber honom men backa tillbaka när jag säger så. Han tar gärna komando själv!
 
Ful bild på tjockis-Bronx från förra årets sommarbete!

Kommentarer
Postat av: Frida

Bloglovin byte? :)

2012-07-23 @ 10:32:46
URL: http://fridaannas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback