Varför går jag natur?

2012-02-09 @ 15:41:27 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Jag drunknar snart i alla läxor och prov vi har de närmaste veckorna. Har 4 prov på de närmaste två veckorna efter lovet och dessutom många inlämningar, redovisningar och gud vet vad. Jag orkar verkligen inte och det känns som om jag kommer behöva sitta inne varenda dag när jag är i New York.. Roligt det låter eller hur?

Dessutom är allt förgäves. Jag går natur/samhäll på gymnasiet och det är en av de värsta plugglinjerna sägs det. Jag ska inte läsa på någon högskola efter gymnasiet och har verkligen ingen användning av att veta hur många valenselektroner det finns i en Skandium-atom. Varför sjutton valde jag natur när jag kunde chillat runt på inriktiningen häst just nu? Inte ens jag har svaret på den frågan.


För det är ju verkligen ridningen jag brinner för och skolan tar all min tid. Vill kunna lägga ner tid på Bull, så vi verkligen kan utvecklas men det kommer jag aldrig ha tid med. Det kommer bara bli att jag rider för att han ska bli riden och stressar runt i stallet vilket inte någon tjänar på i längden.

Kommentarer
Postat av: Anonym

kan du inte byta tebax då?:/

2012-02-09 @ 16:08:05
Postat av: RebeccaV-allroundhasten

Usch, jag är glad att jag har valt den linjen jag valt!



Jag kör på 5 snabba på bloggen så passa på att fråga någonting du/ni verkligen vill ha svar på :)

2012-02-09 @ 16:37:41
URL: http://allroundhasten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback