Perfektionist

2012-02-28 @ 18:53:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Något ni kanske inte visste om mig är att jag är perfektionist utifrån och in. Tillexempel med utrustning. Minsta lilla smuts på sadeln, strumpan över ridstöveln, schabraket ligger lite fel osv. är saker jag kan störa ihjäl mig på. Det med utrustningen gäller dock bara för mig och det är sällan jag stör mig på andra. Förutom att jag är perfektionist så vill jag gärna att saker ska vara som de alltid varit. Gillar inte stora och plötsliga förändringar utan måste ha förberett mig för att klara en större förändring.

Det jobbigaste med min perfektionist-sida är i texter. Varenda litet fel och jag hakar upp mig direkt. Även om det bara är ett slarvfel, eller konstigt ihopsatta meningar. Har otroligt svårt att läsa bloggar med slarvigt skriven text (no offense Nellie Berntsson) men jag hackar upp mig på varenda ord. Sanningen är att jag alltid kollar igenom mina egna inlägg efter slarvfel innan jag publicerar dem, för att jag själv inte vill läsa småfel, även om jag vet att många andra inte bryr sig. Dessutom måste jag alltid förhandsgranska mitt inlägg innan det publiceras för att det ska se snyggt ut med raderna och bilderna. Om det inte stämmer så måste jag göra om, så är det bara!


Vet inte om ni märkt det men ibland rättar jag faktiskt Hannas inlägg. Ibland slinker det med ett slarvfel som varken hon (eller antagligen ni läsare) märker medan mina ögon dras till det som magneter och vägrar släppa det. Komiskt men sant!
Hade gärna rättat många andra bloggars inlägg också, men det går ju inte tyvärr.

Märker ni stavfel och slarvfel på bloggar eller bryr ni er inte?
Någon mer än jag som är perfektionist?


Kommentarer
Postat av: Anonym

offense, att schabraket blir bättre svenska :) ja jag stör mig nog också ibland

2012-02-28 @ 21:22:44
Postat av: Emma

Jag stör mig som fan på sånt så här har du åtminstone en till! Tycker ni har bra inlägg och "svenska" i era inlägg och hoppas detsamma om mig själv ;)

2012-02-29 @ 00:25:09
URL: http://xoffbeat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback