Härlig sommar

2012-02-18 @ 09:25:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Min absoluta favoritmånad är sommaren. Varmt, ingen skola och massa fritid att göra precis vad man vill på. Den kommande sommaren är nästan helt planerad faktiskt och det kommer hända massor av härliga saker!

Efter att skolan har slutat så har jag en vecka hemma att bara ta det lugnt och njuta av att slippa skolan. Sedan åker jag till Vedbände Ridläger som varje år, men denna gången ska jag ju ta med Bull. Blir lite annorlunda med egen häst men ska bli riktigt roligt! Åker direkt till Öland och min sommarstuga efter ridlägret och självklart får Bull följa med dit. Blir en vecka med fortsatt träning då vi förmodligen ska vara med i en tävling nära där vi bor, en vecka efter ridlägret. Har varit och fotat på den tävlingen många gånger men nu ska jag alltså vara med själv!

Från när jag fotade på den tävlingen förra året!

Efter det tar jag och Bull ett välbehövligt sommarlov med lugna uteritter, sommarbete och bad i havet tillsammans. Stannar nog på Öland ganska många veckor som vanligt.
Som vanligt ska jag sedan jobba de 3 sista veckorna på ridlägren på JFK. Har gjort det de senaste 2 åren och vill gärna göra det igen. Alltid roligt att hjälpa till och ibland finns det några hästar att rida vilket inte är helt fel!

Storhästen Sjamys i somras då ridlägerbarnen fick rida både ponnyer och storhästar.

Bara nu när jag tänker på sommaren så längtar jag enormt. Kommer blir väldigt väldigt roligt och vill bara iväg från denna kylan nu. Dock känns sommaren allt för långt bort just nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback