Fina ponnysar!

2012-02-24 @ 21:23:50 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Hoppträningen idag gick faktiskt bra, det är itne ofta som jag verkligen är nöjd med mig själv efter ett ridpass men idag kändes det verkligen bra i hela kroppen även om det kanske inte gick sådär super bra. Kan vara bara för att det var så himla underbart att rida båda mina favoritponnysar igen ♥

Nu undrar ni kanske varför jag skrev att jag red båda mina favoritponnysar när jag bara rider i en grupp? Jo det ska ni få veta nu! Jag skulle från början hoppa Boy då jag inte hoppat honom sedan sista tävlingen förra säsongen och det är ju tävling nästa helg! Så det kändes ganska bra att ha honom då vi behövde synka ihop oss lite innan starterna. Han gick fint och var riktigt pigg och glad och taggade på hinder vilket alltid är kul! Hoppade riktigt fint några gånger men kom också rätt fel ett par gånger men han är alltid så ärlig och snäll att han alltid hoppar ändå och ställer upp! Härlig känsla att rida denna fina ponny igen!

Men hur kom det sig nu att jag red Sanni också? Jo det var så här, det var en annan tjej i gruppen som skulle hoppa Sanni vilket hon också gjorde till en början. Men sedan kom de lite fel på ett räcke och Sanni rev vilket ofta resulterar i att hon busar i ren frustration efter hindret. Lika så gjorde hon idag och drog en riktig repa med den andra tjejen som intehade en suck att sitta kvar. Hon slog i rumpan lite och hade så pass ont att hon inte ville rida mer så då fick jag ta Sanni en sväng efter alla andra sedan! Hur det gick får ni i ett annat inlägg! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback