Tillbakablickar på sommaren

2012-08-20 @ 11:08:00 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
Denna sommaren har varit härlig men allt för kort. Började med en lugn vecka hemma då jag enbart var hemma eller hos Bull och njöt av att sommaren börjat. Sedan drog jag ju iväg mot ridläger på Vedbände med Bull bak i transporten. Blev både positiva och negativa resultat för oss där men det var härligt att ha med honom till mitt andra hem!
 
Bull och Bellamie på Vedbände!

Spenderade sedan tre veckor i sommarstugan på Öland och hade Bull med där också. Första veckan var väl inte den mest lyckade med en spark på höften så jag fick sy och sedan omkullridning. Men sedan var det ju tävling som gällde och då visade vi vad vi gick för och vann LCn. Även om det blev lite långtråkigt mot slutet så hade jag härliga dagar där tillsammans med min fina ponny!
 
Red en sväng till havet på Öland och badade fötterna!

När vi kom hem väntade tre veckors sommarjobb på ridskolan. Blev endel ridning, mycket os-tittande men också jobb såklart med städning och barnvaktande. Hade ju Bull på ridskolan de två sista veckorna på jobbet och då blev det uteritter i mängder men också träning för Veronica och hoppning på stockarna!
 
En lyckad träning!

Sista veckan har varit full med stall både hos Bull och på ridskolan där jag ridit Kuhs och Sune. Härligt avslut på sommarlovet verkligen och har umgåtts med människor och hästar jag tycker om. Tycker ändå att sommarlovet varit fullt med roligheter men kommer sakna ledigheten och friheten på dagarna nu när skolan börjar. Jag har ytterligare två dagar ledigt nu och de ska jag tillbringa med Bull och Sune, mina absoluta favoriter!
 
Hur har eran sommar varit? Är ni nöjda med vad ni gjort?

Kommentarer
Postat av: julia's

Vad härligt! :)

2012-08-20 @ 11:31:01
URL: http://juliaajohanssonlind.webblogg.se
Postat av: Anonym

Vad har ni för planer efter gymnasiet? Ska ni plugga vidare? Vad vill ni arbeta som? Alltså inte bara med hästar utan mer rakt vad för nåt ni vill jobba med med hästar? :)

2012-08-20 @ 12:11:35
Postat av: Julia och Moa♥

Fin blogg! bloglvoinbyte?

Var gärna med i veckans blogg hos oss:)

Länk: http://ponnyryttaaree.blogg.se/2012/august/veckans-blogg.html#comment

2012-08-20 @ 13:24:55
URL: http://ponnyryttaaree.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback