Ridning

2012-08-08 @ 22:31:36 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
Första hästen jag satt på idag var Sune! Skrittade en stund runt stallet bara, och imorgon ska han skrittas en halvtimme. Det var otroligt härligt att sitta på hans rygg igen, kunde inte sluta le!
 
På eftermiddagen var det Kuhs tur som ska gå i skogen i alla gångarter. Blev en rolig uteritt tillsammans med Paulina och Hanna. Han var piggare än han varit tidigare (har varit lite likgiltig och loj) och gjorde till och med lite glädjeskutt. Sötponnyn!
 
Vi testade en remontnosgrimma på Bull eftersom han gapar och blir stark när man rider. Dock gick det inget vidare för mig idag, men vet inte om det var på grund av remontnosgrimman eller om jag hade en dålig dag igen. Hanna fick sitta upp efter en liten stund och efter lite hjälp av Sanna gick han finfint! Sedan satt jag upp igen och det gick inte alls lika bra. Fick hjälp av Sanna med, att tänka på hur jag har sitsen och på att vara stilla i handen. Det är så otroligt mycket att tänka på på en gång så jag missar alltid en bit och då fungerar det inte. Inte idag iallafall. Travade av lite med Hannas hjälp och då släppte han efter lite.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag tycker du var duktig Becka, det kommer bli superbra med Bull tillslut :)

2012-08-08 @ 23:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback