Finaste killen

2012-08-04 @ 17:11:55 | Hanna • Fleche Gallant | © DailyHorses 2013
Flechen fick sig en ordentlig framskrittning i skogen idag där vi också lyckades rida lite vilse men kom iallafall tillbaka till stallet efter en stunds skrittande. Red även lite på banan trotts att han hade tappat en framsko. Han brukar inte vara speciellt ömfotad men vi tog det väldigt lugnt för säkerhetsskull!
 
Han var väldigt mjuk och fin i kroppen även om det kändes att han fortfarande var lite oriden efter sin vila på betet. Men han jobbade på riktigt bra och var så härlig att rida!
 
Högergaloppen var helt underbar! Så luftig och fin galopp var det längesen han hade på ett vanligt markarbetespass! (Han får alltid luftigare och finare galopp vid hoppning, framförallt på utomhus banor!) Dock var vänstergaloppen inget rolig alls men vi kom fram till att han inte ville belasta sin barfota hov och därför inte kunde göra det hela bättre än så och lät därför bli att galoppera mer i det varvet.
Annars var han kanon fin och det var så himla härligt att vara uppe på hans rygg igen! Nu längtar jag bara tills han fått på sig en framsko så jag kan få hoppa lite med honom! :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback