Träningen igår

2012-04-11 @ 09:12:00 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Flechen var riktigt fin på framridningen och fick tipset att göra väldigt många tempoväxlingar samt ändra lite på takten för att få honom mer uppmärksam på mig. Framför allt att ta tillbaka honom mer så att han måste sätta sig mer på baken och bli lite kvickare i bakbenen. Det funkade super och Flechen var jätte fin! När vi sedan började galoppera blev han lite stressad och jobbig och allt var farligt. Men som tur var gick det snabbt över!

Vi hoppade en del linjer på bågar som Flechen tyckte var lite jobbigt men mot slutet gick det riktigt bra! När han lyssnar bra på mina hjälper och väntar på mig är det absolut inga problem! Hoppade även en liten kombination som var uppbygd med först en travbom till kavaletti och sedan ett galopp språng till räcke och ett galoppsprång till oxer. Flechen var lite tveksam till denna i början och ville inte riktigt fatta galopp efter cavalettin som han istället travade över. Men hinderklok som han är så löste han det riktigt bra ändå!

Hoppade sist en liten bana på 6 språng som vi först hoppade en gång på låg höjd och sedan en och en halv gång på lite högre höjd. Flechen var pigg och allert men skötte det super! Fick en hel del jäte fina språng som jag är kanon nöjd med. Dock ska vi träna lite bågar samt kombinationer i fortsättningen ;)


Min prins♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback