Sena svar!

2012-04-25 @ 09:27:00 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Här kommer de sista svaren på frågestunden, har jag missat att svara på just din fråga så kommentera så ska jag se om jag inte kan fåtill ett svar på den också :)

Du som rider så bra, tävlar en del och visar upp grejer på teorilektioner, kan du inte ha typ en "Hannas ridskola" där du ger lite tips och helst av allt kanske spela in när du gör olika grejer på typ Flechen samtidigt som du förklarar hur du gör och varför? Tror detta skulle vara uppskattat, inspirerande och lärorikt :)
Svar: Jag vet inte om det finns något intresse för detta hos fler än den person som frågade. Men om intresset är ganska så stort så kan jag tänka mig att göra det med tyvärr inte som det ser ut i dags läget då jag helt enkelt inte har tiden. Men vad säger ni läsare? Vore det intressant, kommentera och säg vad just du tycker!

Vilka hästar har du ridit? Typ medryttare, hjälpt till med oså?
Kan du inte berätta lite om dom hästarna isf?

Svar: Oj herregus hur ska jag komma ihåg alla.. Jag Har hjälpt till med hur många hästar som helst genom åren och jag tror faktiskt inte att jag kan minnas alla.. För några år sedan hjäpte jag till med mänger av hästar då jag själv inte hade någon egen att ta hand om på heltid, men jag har nog aldrig haft någon som jag verkligen fastnat för, mer än Flechen och honom kan ni ju det mesta om vid det här laget ;)

Men namn på lite olika hästar jag hjälpt till med är Sjöis hästarna Pica och Tea, en storhäst som hette Jazz, en arab jag inte minns namnet på.. En storhäst som heter Izzo och en hel del fler.. Jag tror inte att närmare presentationer kommer att ge er någonting då jag varken har bilder eller minne nog att komma ihåf någonting om dem, det var ju som sagt ett tag sedan ;)



Kommentarer
Postat av: O

Jaa vi är intresserade!

2012-04-25 @ 15:12:45
Postat av: Elsa

Jag tror det är jättebra Hanna, det går ju alltid till sommaren;)

2012-04-25 @ 20:09:05
Postat av: Moa

Jag är väldigt intresserad! :)

2012-04-26 @ 15:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback