Sune, tävlingsponnyn

2011-09-10 @ 16:25:12 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Idag var det ju dags för lokal och jag skulle hoppa Sune för första gången på en lokal tävling. Var enbart med i en klass, LD+5 alltså 75 för Sune som är C-ponny!

Förhoppningarna var inte jätte stora och jag trodde inte att vi skulle komma över mer än möjligtvis första hindret innan vi vägrade ut oss..  Sune har ju bara haft bra resultat på de senaste klubbhoppningarna och innan det vägrade han ut sig för det mesta.

På framhoppningen var han avslappnad (vilket förvånade mig), hoppade fint och var lagom pigg. När vi sedan skulle ner på banan gick han in genom den stora svarta dörren utan problem, vilket han inte ens brukar göra på klubbhoppningarna och när vi skrittade runt och kollade på hindren medan vi väntade på vår start så kollade han knappt på dem. Några hinder som var svarta och sedan någon stark färg kollade han lite på men inte mer än så, snacka om att jag var chockad!

Banan tog han precis som på en klubbhoppning, tveksamt men med lite inramning och drivning, riktigt fint. Gick vidare till omhoppning och den klarade han också galant (även om han var lite trött då och inte riktigt kunde hålla tempot) och tillslut blev det en dubbelnolla och precis utanför placering! :D

Nu är jag riktigt stolt över min ponny! ♥


Jag och älskling! ♥


Kommentarer
Postat av: Stella 8)

sv: nice! banan är nice, om har en häst som inte är lika sne som en banan :P (och det är inte mitt fel!) xd

2011-09-10 @ 18:32:25
URL: http://stellaobella.blogg.se/
Postat av: Emme

Sv: Tack:)

2011-09-10 @ 18:53:42
URL: http://elitdressage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback