Lugnt pass på Mio

2011-10-04 @ 22:14:24 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013

Hade hand om Mio idag och kom upp till stallet vid halv 6 ungefär. Började med att mocka och göra all maten åt honom innan jag tog in honom i ridhuset för ett ganska lugnt ridpass. Hade tänkt skritta fram lite i skogen men just som jag skulle ta ut honom började det dugga och dessutom hade det hunnit bli ganska mörkt redan då.

Han var jätte duktig idag och ridningen gick super. Han var mycket avslappnad i både skritten och traven och lyssnade bra på mig hela tiden. Gjorde några skänkelvikningar i skritt och de gjorde han ockskå super. Han blev taggad när det var dags för galopp men han lyssnade ändå på mig och väntade på mina signaler. Han gick inte i någon vidare form men det viktigaste var att han lyssnade och inte stressade upp sig.

Det var riktigt roligt att rida idag och man märker verkligen hur mycket mer man får ut av att rida Mio i jämförelse med att rida ridskoleponny. Dessutom har han blivit så grymt fin sedan jag red honom förra gången och Emma som äger honom har verkligen gjort ett superbra jobb med honom.


Från en uteritt på Mio för ganska länge sedan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback