Inte på hugget

2011-10-07 @ 23:06:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Kuhs var inte den piggaste idag på hoppningen, vilket var lite synd för jag ville ha några ordentliga språng med honom där man verkligen känner att han taggar till, innan nästa helg då det är tävling. På framridningen var han fin, trampade på bra och lyssnade på mig även om han var lite stel i sidorna. Vid hoppningen var han dock inte alls på hugget utan det var som om han hade handbromsen i och tänkte "måste jag verkligen?". Han var pigg och drog lite innan första hindret men sedan galoppsprånget innan hindret var det som om han bara fick motorstopp och inte ville riktigt. Konstig känsla som jag inte är van vid hos Kuhs som alltid brukar vara hoppglad och suga mot hindren.

Vi tog oss runt en liten runda på tre hinder som låg mellan 80 och 95 tillslut. Fick två stopp på ett räcke som låg på 90-95 för Kuhs orkade inte och jag kände mig inte säker eftersom Kuhs inte var på hugget. Veronica sänkte det till 75-80 något och då fixade vi det. Sista språnget blev på en oxer på 95, och även om han hoppade bra så kände jag att han inte riktigt hade något sug framåt utan helst ville slippa alltihop.

Tjockis Kossan från senaste tävlingen, som gick jättebra och där han taggade till ordentligt!
Hoppas han får tillbaka hoppglädjen snart igen, min lillkille ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

En sak jag undrar är om du rebecka fortfarande rider skrållan? För det har iaf inte varit nån uppdat. om det den senaste tiden,eller e de nåt jag missat?

2011-10-08 @ 17:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback